Навчайся online з будь-якої точки світу!
Обирай наші онлайн-курси та навчайся де та коли тобі зручно.Навчання проходить в телеграм-боті, де ти обереш потрібний курс та матимеш доступ до відео протягом місяця.
Слідкуй за нами в соцмережах
Курс: Я - Кондитер. 8 базових десертів
Ви кондитер початківець, домашній кондитер або прагнете ним стати? Тоді це для Вас!
Доступ: 6 місяців
1. Торт «Полуничне Морозиво»
2. Мусове тістечко «Чорнична Намелака»
3. Еклер «Ягідний»
4. Нарізне мусове тістечко «Снікерс»5. Тарта «Лимон-Маракуйя»6. Зефір
7. Макарон:- кавовий- солена карамель- манго-маракуя- кокос-вишня- фісташка -малина
8. Десерт «Павлова»
Курс: Бісквітні ярусні торти для початківців + Сучасний декор
Отримай омріяну професію кондитера, займайся улюбленою справою в зручному графіку!
У програмі:
Три класичні, завжди улюблені і найпопулярніші смаки:● Манго маракуя● Снікерс● Фісташка малина
Торти конструктори, які можете підлаштовувати під своє бачення.
Робота з фальшярусами, Вирівнювання, безпечне декорування для транспортування.
Ганаші, прошарки, крем‘ю
7 видів улюбленого сучасного декору
Майстер клас: Макарон. Основа вдалого виробу
шеф кондитер : Володимир Паращак (м. Львів) Коротке заняття про головне у французькому десерті Macaroons. Головні деталі на кожному процесі.
Правильне замішування марципанаВідсаджування кришокДеталі при випікання Фундучний ганашСкладання Macaroons
Інтенсив: Найпопулярніші пісочні Тарти
Зручні десерти для кенді бару або до свята, улюблене пісочне тісто та стимані, але якраві смаки
шеф : Наталя Савицька (м. Львів), у кондитерській справі більше 20 років.
1. Тарт Екзотик Пекан
2. Тарт Солена Карамель
3. Тарт Шоколадний Фундук
Чому варто обрати курс?Зручні калькуляційні карти, швидкий результат з приготування якісних та актуальних десертів.Усі тонкощі приготування пісочного тіста.
Для кого підходить курс : ● для любителів, які обирають навчання та розвиток● для домашніх кондитерів, кому цікаві нові рецепти приготування та декорування
*доступ до курсу необмежена 800 грн
* доступ до курсу на 2 місяці 600 грн
Інтенсив: 4 улюблених чізкейки
Лідер з продажу, завжди вдалий десерт на будь-який смак, який підкреслить свято ніжним відтінком, або стане особливим знаком на початку дня під чашечку кави. Чотири якісних та різних чізкейків.
шеф : Наталя Савицька (м. Львів), у кондитерській справі більше 20 років.
У програмі:
Чізкейк Фісташка МаракуяЧізкейк Нью Йорк Чізкейк Шоколадний без випіканняЧізкейк Баскський
Чому варто обрати курс?Зручні калькуляційні карти протягом відеоВідмінний результат Актуальні та класичні рецептури
Для кого підходить курс ?● для любителів, які обирають навчання та розвиток● для домашніх кондитерів● для власників малого бізнесу та оновлення меню
Майстер клас: Бісквітний торт. Декор з рисового паперу
шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)
Бісквітний торт “Малинове морозиво” з квітковим декором. вага: 2500 гр діаметр: 16 смвисотою: 22 см
Тонкоші приготування вдалого бісквітуМалинове кюлі Ягідний мус Крем чіз виготовлення квітів та метеликів для декорування
Майстер клас: Прості та сучасні мусові десерти
шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)У програмі ніжні мусові десерти 2-х видів, зовнішній вигляд десертів легко змінити відповідно до Ваших вподобань.
“Чорнична Намелака” – мусовий торт, вага: 1200 гр Бісквіт ДжокондаКюлі з чорниціЧорничний мусКрем Ванільна Намелака
“Снікерс” – нарізний мусовий десерт, вага: 2200 грШоколадний бісквіт Молочне кремю Нуга Глазур Гурме
Майстер клас: Французький Макарон та Зефір. 5 смаків.
шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)
У програмі:
5 пишних та популяних смаків Mаcaroons:кавовий солена карамель манго маракуякокос вишня фісташка малина
Зефір : Смородина Зелене яблуко-м’ята
Майстер клас: Класичний ягідний еклер
шеф: Оксана Антонішин (м. Івано- Франківськ)
Заварне тісто для еклерівЯгідний крем Крем чіз та декорування
Курс інтенсив: Хліб на заквасках
Шеф пекар: Леся Дутка
У програмі:
- Цільнозерновий хліб на спельтовому борошні та житній заквасці Живий хліб з низьким вмістом глютенуПриготування житньої закваски Ферментація Температурні режими процесів
- Білий Французький хліб “Тартин”Приготування “білої” закваскиЗамішування тістаВипікання
- Шовковий Лляний хліб на заквасцідоступний рецептжитня цільнозернова закваскаметод холодної ферментації
Курс: Круасан та вироби з листкового тіста
Шеф кухар: Дмитро Бігас
(м.Львів)
У програмі:
1. Масляний Круасан.
2. Даніш з яблуками по-нормандськи.
3. Равлики з кремом Патисьєр.
Чому варто обрати?
Ви отримаєте короткі , повні інструкції з вдалого та безпомилково приготування улюбленої випічки; Курс відкриє вам створення листкового тіста; Три популярні і вдалі вироби: Круасан, Даніш, Равлики; Усі рецепти та лист закупки - додаються окремо; Гарантія 100% результату.
Про що курс?
Улюблена випічка - круасан, даніш, равлики. Заміс листкового тіста, тонкощі його приготування, детальний опис процесів та гарантія результату.
Кому підходить курс?Любителям Пекарям початківцям КухарямДля бізнесу та дому
Курс: Неаполітанська Піца. Чіабата.
Шеф кухар: Дмитро Бігас
(м.Львів)
У програмі:
1. Приготування опари. 2. Заміс тіста від початку процесу. 3. Складання та розтягування тіста. 4. Піца Маргарита. 5. Піца Прошутто Філадельфія. 6. Піца Горгонзола Яблука. 7. Піца Кальцоне Моцарелла Анчоуси. 8. Чіабата. 9. Формування тіста на Чіабату.
Чому варто обрати?
Покрокове приготування з описом;Практичне опрацювання тонкощів; 100% гарантія результату. Окремо надаються: рецептурні картки та лист закупки до заняття.
Про що курс?
Як приготувати правильне тісто для Піци та випекти Чіабату, які пункти є критичними у створенні смачного виробу. Опара, заміс, підготовка, ламінування тіста; вибір начинки; деталі при випіканні.
Дуже інформативний курс, який допоможе самостійно стати професійним піцейоло!
Кому підходить курс?Любителям піци;Кухарям піцейоло.
Курс: Головні страви з риби
шеф: Олександр Пасєка
Про що курс?Риба як головний інгридієнт, як працювати з продуктом, підбір та рекомендації по смаках. Цікаві повноцінні страви з соусами та гарнірами.
Чому варто обрати?
Покрокове приготування з описом;Практичне опрацювання тонкощів; 100% гарантія результату. Окремо надаються: рецептурні картки та лист закупки.
У програмі:
Сом в маслі чорізо з цвітною капустою;Лосось в травах з ньокі у соусі карбонара; Філе судака з овочами та соусом кокосовий бер-блан ;Райдужна форель з картопляним кремом, грибами та шпинатом.
Курс: М‘ясо. Головні страви
шеф: Олександр Пасєка
Про що курс?М‘ясо, яке любимо готувати на будь-які події; як зберегти соковитість, підкреслити смак, приготувати по-новому , про все та більше у відео курсі.
Приготуємо чотири головні страви з різних видів м‘яса; чотири гарніри; чотири різновидів соусів.
Чому варто обрати?
Покрокове приготування з описом;Практичне опрацювання тонкощів; 100% гарантія результату. Окремо надаються: рецептурні картки та лист закупки.
У програмі:
Особуко з яловичини з гарніром з овочів та зеленим соусом;
Локшина зі свинячою вирізкою та соусом «трюфельний пепер»;
Яловичий язик в глазурі унагі з кремом з айви та соусом «ялівець»;
Грудинка в глазурі з квасу та грибним міксом.
Майстер клас: Соуси до м’яса та риби. Заправки до салатів
Шеф кухар: Руслан Джуманьязов
(м.Харків)
Про що курс?
Великі страви, які запам’ятовуються, та які хочеться куштувати ще , складаються з багатьох елементів , але одним з найважливіших є - соус! В короткому курсі ми розглянемо легкі у приготуванні, прості в смаках, але такі важливі соуси до м’яса та риби, овочів; а також заправки до салатів.
Кому підходить курс?
Любителям Кухарям Гриль майстрам
Чому варто обрати?
Вдало підібраний соус - виправить будь-яку ситуацію на тарілці; Розповімо як підкреслити смак страви; Покрокове приготування; Легке завантаження.
У програмі:
1. «Ромеск» - іспанський соус з мигдалем, до м’яса. 2. «Цезар» - класичний соус до білоі риби та овочів. 3. «Каталонський» - томатний соус, до м’яса. 4. «Дзадзикі» - до хліба , білого м’яса, риби та овочів. 5. «Грецький» - до овочів гриль та риби. 6. Дресинги «Вінегрет» - до свіжих овочів. 7. Дресинг «Тайський-імбирний» - до салатів. 8. Дресинг «Італіський» - до салатів. 9. Дресинг «Йогуртовий» - для овочів гриль.
Курс інтенсив:
Японські Суші. 8 видів ролів
Суші-майстер курсу: Іван Бучка (м. Івано-Франківськ)
Про що курс?Усі тонкощі приготування вдалого ролу та рису, підготування продуктів та напівфабрикатів, підбір інгрідієнтів, зберігання та деталі закрутки ролів. Поглиблений курс, який дасть відповідь на усі запитання та допоможе в організації улюбленої справи.
Кому підходить:домашнім любителямпрофесійним кухарямсуші майстрам
Чому варто обрати?
Покрокове приготування з калькуляційними картами;Сформований список закупки;Підбір та пояснення про продукт;Організація усіх заготовок;Варіння та заправка рису;Правильне закручування ролу;Зберігання продукту;Методика нарізки;Список постачальників для закупки.
У програмі: 1. Філадельфія класична.2. Філадельфія унагі.3. Каліфорнія із сніжним крабом.4. Каліфорнія з лососем. 5. Зелений дракон. 6. Золотий дракон.7. Чікен спайсі рол.8. Мікс гриль рол.
Майстер клас:
Стейки та соуси до них
Шеф кухар: Дарвін Седеньо Понса
Про що курс?Улюблені стейки, як зберегти соковитий стейк всередині, дати йому правильну просмажку та з яким соусом подати, щоб підкреслити смак? Подача, секрети від шефа та хороший настрій, про все на майстер класі. Кому підходить курс?Любителям гриль вечорівКухарям Гриль майстрам
Чому варто обрати?
Покрокове приготування м’яса;Ферментація м‘яса;Домашнє копчення; Презентація стейків;Підбір та пояснення про продукт;Приготування соусів;
У програмі: 1. Стейк Рібай з копчений соусом BBQ.
2. Тібон стейк з ароматним зеленим маслом.
3. Філе Міньйон з соусом «полуниця демігляс».
Курс інтенсив:
Італійська Паста
Шеф кухар курсу: Дмитро Бігас
(м. Львів)
Про що курс?Приготуємо та обговоримо авторські та класичні рецепти улюбленої страви – Паста. Як приготувати якісну заготовку пасти ручної роботи, які соуси будуть вдалими, як правильно збалансувати смаки
Кому підходить курс?домашнім любителямпрофесійним кухарям
Чому варто обрати?
Покрокове приготування з калькуляційними картами;Сформований список закупки;Підбір та пояснення про продукт;Організація усіх заготовок.
У програмі: 1. Апулійська Паста з бараниною.2. Тальятелле з Аспрагусом та креветками.3. Паста Болоньєзе.4. Паста з Лососем та томатами.5. Овочева паста.